fbpx

Administratief medewerk(st)er

Vacature: Administratief medewerk(st)er

Functieprofiel: Administratief medewerk(st)er (32 uur, per direct)

Wie zijn wij? IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 15 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, in binnen- en buitenland. Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop. Korte omschrijving van de functie ‘Administratief medewerk(st)er’: je bent opgeleid op MBO-niveau, minimaal niveau 4, bij voorkeur op administratief gebied ofwel op gebied van binnenhuisarchtectuur/interieurontwerp.

Het is een grote pré als je werktekeningen kunt maken, in bijvoorbeeld AutoCad of Google Sketch Up. Je bent een duizendpoot en weet overzicht te houden. De druk is hoog en daarom moet je scherp zijn in je werkzaamheden. Je moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden, je kunt doorvragen. Daarnaast zie je kansen op commercieel gebied en benut je deze als je de kans krijgt.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk? Je bent werkzaam op een druk kantoor, je werkzaamheden bestaan uit: – verwerken eerstelijns telefoon, – beantwoorden en verwerken van emails, – bieden van administratieve ondersteuning, – inplannen van afspraken, – ondersteunen in opstellen en uitrollen van de planning, – maken van werktekeningen.

Wie ben jij? Opgeleid op MBO niveau, voorkeur niveau 4, bijvoorbeeld op administratief gebied ofwel op gebied van binnenhuisarchtectuur/interieurontwerp. – Goede communicatieve en commerciële vaardigheden. – Woonachtig in de regio van Etten-Leur. Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag! Het betreft een functie voor 32 uur per week. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Werner Rockx (eigenaar), middels een motivatiebrief en CV, op werner@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 21 januari 2016.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.