fbpx

Horeca inrichting

Samen met jou ontwerpen, plannen en maken wij een totaalconcept voor jouw horecagelegenheid

Wij leveren op maat gemaakte wandkasten, bars, vloeren, tafels en accessoires. De totale inrichting wordt afgestemd op functionaliteit, horecaconcept, doelgroep, duurzaamheid, materialen en kleuren.

Wij luisteren naar jouw wensen en zorgen voor de juiste combinatie van materialen en kleuren, zodat er een uniek en exclusieve inrichting gerealiseerd wordt dat past bij uw horecaconcept. Wij werken met diverse soorten hout van eiken, grenen, steigerhout, HPL (laminaat), duropal, chinoni, corecolo tot oud hout. Geheel naar uw wensen ontwerpen wij het interieur dat bij het horecaconcept past. Van een stoer robuust interieur tot een super strak design interieur, alle wensen zijn mogelijk.

Een mooi, sfeervol en kwalitatief interieur zorgt voor een succesvol horecaconcept. Wij ontwerpen en maken interieurs voor restaurants, lunchrooms en cafés,

3D ontwerpen

Met behulp van de fotorealistische 3D ontwerpen kun je van tevoren zien hoe het interieur eruit komt te zien. Van interieur design, interieurbouw vloeren, verlichting, decoratie tot apparatuur, wij bieden het totaalconcept. Alle interieurs zijn uniek, ze worden speciaal voor jouw ontworpen en op maat gemaakt door een team van vakmensen. Wij maken jouw horecaconcept graag werkelijkheid!

Zeer tevreden, we genieten nog elke dag van het interieur. Onze klanten voelen zich helemaal thuis. Het interieur past bij het brasserie concept dat wij uit willen stralen.'t Ogenblikske

 

Gerealiseerde horeca interieurs