fbpx

intoWood

intoWood is een bedrijf waar de passie voor hout centraal staat. Jouw ideeën zijn de basis voor elk product.

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de parket business, interieurbouw en 6 jaar lang samen met een compagnon een houtenvloeren bedrijf te hebben gerund was de stap naar intoWood een logisch vervolg. Met hulp en vertrouwen van familie is intoWood in korte tijd uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar uw ideeën worden gecombineerd met vakmanschap. Het intoWood team bestaat inmiddels uit interieurontwerpers, interieurbouwers en werkvoorbereiders. Mooie dingen willen maken, dat is de drijfveer achter intoWood.

Eigenaar Werner Rockx,  bruist van ambitie en wil graag zijn vakmanschap in zetten om samen met het intoWood team uw horeca, kantoor-, winkel-, horeca– en wooninrichting wensen waar te maken.

Service

Door persoonlijk contact en oog voor detail bieden wij een optimale service en realiseren wij jouw wensen. Perfectionisme, bereikbaarheid en een vast aanspreekpunt is daarbij vanzelfsprekend. Bij oplevering van het project zorgen wij dat wij jullie met een glimlach verlaten!

Vakmanschap

Met liefde voor het vak en een passie voor hout worden benodigde materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle door intoWood gerealiseerde interieurs een unieke uitstraling hebben en aansluiten bij uw wensen.

Wij investeren in vakmanschap. Dit betekent dat het team van intoWood diverse scholingen en cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op interieurgebied. IntoWood is SBB gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om jonge mensen iets te mogen leren.

Het intoWood team is een hecht en daadkrachtig team. Door de intensieve samenwerking, enthousiasme en interesse om van elkaar te leren worden de mooiste eindresultaten voor de klant gerealiseerd.

Maatwerk

Wij denken met je mee over maatwerk winkelinrichting, horeca inrichting, kledingkasten, meubels en keukens. Van rustieke landelijke inrichtingen tot strakke moderne inrichtingen. Het idee is de basis van elk project. Samen met jou werken we dit idee uit tot de realisatie van jouw woonwens. Omdat wij contacten hebben met stoffeerders, architecten, electriciëns, loodgieters, schilders, stukadoors en spuiters en beschikken over een eigen spuitcabine en CNC frees zijn de mogelijkheden bij intoWood eindeloos.

 

HET INTOWOOD TEAM

Werner - Directeur IntoWood

Werner

Directeur

Chris

Bedrijfleider
Mijke - Interieurontwerpster

Mijke

Interieur ontwerpster
Iris

Iris

Interieur ontwerpster
Eva - werkvoorbereider IntoWood

Eva

Werkvoorbereider

Bram

Werkvoorbereider

Mayke

Interieur ontwerpster
Joris - Teamleider IntoWood

Joris

Teamleider

Mats

Interieurbouwer
Wesley - Monteur IntoWood

Wesley

Monteur

Lars

Interieurbouwer
Tim - interieurbouwer

Tim B

Interieurbouwer
Bram - interieurbouwer

Bram

Interieurbouwer
Tim

Tim

Oproepkracht