fbpx

Kantoorinrichting

Uniek en exclusief op maat gemaakt interieur voor uw kantoor

Met een kantoorinrichting op maat van IntoWood creëert u een fantastische werkplek. Wij hebben een  passie voor hout, interieuradvies, -ontwerp en bouw. Wij verzorgen een een complete kantoorinrichting op maat, maar kunnen ook een op maat gemaakt bureau, kasten of tafels voor u realiseren. Samen met u ontwerpen wij het interieur waar u in alle rust kunt werken. Wij denken met u over praktische oplossingen, creatieve opbergsystemen.

Een sfeervolle inrichtingen die past bij het concept, de positionering en uw doelgroep. Wij maken, ontwerpen en bouwen het gewenste interieur voor uw kantoor. Samen met u maken wij een 2D en 3D tekeningen, zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp en het ontwerp voor productie tot in details kunt afstemmen. Onze vakmensen zorgen voor een uniek, op maat ontwerp van voor uw kantoor.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak via info@intowood.nl of bel naar 076 7620063. Wij maken graag samen met u uw kantoorinrichting werkelijkheid!

Gerealiseerde kantoorinrichting projecten