fbpx

Vacature: Interieurbouwer

Functieprofiel: Interieurbouwer                                (FT, per direct)

 

Wie zijn wij?

intoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 24 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, in binnen- en buitenland. Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop. Korte omschrijving van de functie ‘Allround interieurbouwer’: Je bent opgeleid als Interieurbouwer (of Meubelmaker) en beschikt over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring. De interieurbouwer maakt hoogwaardige, maatwerk meubels/interieur vanaf tekening tot eindproduct en monteert dit bij de klant op locatie.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk? In deze functie ga je zelfstandig interieurprojecten vervaardigen en plaatsen op verschillende werklocaties door het land. Je bent bezig met het bewerken van hout- en plaatmateriaal en tekening lezen. Wij zoeken een pro-actieve en flexibele allround interieurbouwer die minimaal 1 tot 3 jaar ervaring heeft binnen de interieurbouw, zelfstandig kan werken en het leuk vindt om veel op verschillende locaties te werken. Als interieurbouwer ga je aan het werk bij een groeiende organisatie die voor kwaliteit staat en levert volgens klantwensen. Je richt je op alle takken van interieurbouw: hierbij kan je denken aan de vaste meubels in huis zoals keukens, kledingkasten, boekenkasten, badkamermeubels, ensuitekasten. Het kan ook zijn dat er binnen een winkel-, kantoor- of horecaruimte ontwerpen worden geleverd. De projecten worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, bedrijven, investeringsmaatschappijen en overheden.

Wie ben jij? – Gediplomeerd Interieurbouwer (of Meubelmaker), met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring – Flexibel – Stressbestendig – Representatief en goede communicatieve vaardigheden – Klantgericht en klantvriendelijk – Probleemoplossend ingesteld – Rijbewijs B

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag! Het betreft een fulltime (37,5 uur) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou dan ook niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Eva, middels een motivatiebrief en CV, op vacatures@intowood.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

HET INTOWOOD TEAM

Werner - Directeur IntoWood

Werner

Directeur

Chris

Bedrijfleider
Mijke - Interieurontwerpster

Mijke

Interieur ontwerpster
Iris

Iris

Interieur ontwerpster
Eva - werkvoorbereider IntoWood

Eva

Werkvoorbereider

Bram

Werkvoorbereider

Mayke

Interieur ontwerpster
Joris - Teamleider IntoWood

Joris

Teamleider

Mats

Interieurbouwer
Wesley - Monteur IntoWood

Wesley

Monteur

Lars

Interieurbouwer
Tim - interieurbouwer

Tim B

Interieurbouwer
Bram - interieurbouwer

Bram

Interieurbouwer
Tim

Tim

Oproepkracht