fbpx

Vacature: Interieurbouwer

Vacature: Allround Interieurbouwer – die tegen een stootje kan!

foto 1

Functieprofiel: Interieurbouwer                                                                              (FT, per direct)

 

Wie zijn wij?

IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 18 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Korte omschrijving van de functie ‘Allround interieurbouwer’:

Je bent opgeleid als Interieurbouwer (of Meubelmaker) en beschikt over 1 tot 3 jaar relevante werkervaring. De interieurbouwer maakt hoogwaardige, maatwerk meubels/interieur vanaf tekening tot eindproduct en monteert dit bij de klant op locatie.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?

In deze functie ga je zelfstandig interieurprojecten vervaardigen en plaatsen op verschillende werklocaties door het land. Je bent bezig met het bewerken van hout- en plaatmateriaal en tekening lezen.

Wij zoeken een pro-actieve en flexibele allround interieurbouwer die minimaal 1 tot 3 jaar ervaring heeft binnen de interieurbouw, zelfstandig kan werken en het leuk vindt om veel op verschillende locaties te werken. Je werkt in een jonge organisatie, die groeiende is. Hierdoor is er ruimte voor je eigen inbreng en kun je je eigen vaardigheden ontwikkelen.

Als interieurbouwer ga je aan het werk bij een groeiende organisatie die voor kwaliteit staat en levert volgens klantwensen. Je richt je op alle takken van interieurbouw: hierbij kan je denken aan de vaste meubels in huis zoals keukens, kledingkasten, boekenkasten, badkamermeubels, ensuitekasten. Het kan ook zijn dat er binnen een winkel-, kantoor- of horecaruimte ontwerpen worden geleverd.

Wie ben jij?

  • Gediplomeerd Interieurbouwer (of Meubelmaker), met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring
  • Flexibel
  • Stressbestendig
  • Representatief
  • Klantgericht en klantvriendelijk
  • Probleemoplossend ingesteld
  • Rijbewijs B

 

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!

Het betreft een fulltime (40 uur) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou dan ook niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Werner Rockx (eigenaar), middels een motivatiebrief en CV, via eva@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 21 januari 2017.

*Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.