Vacature loodgieter/ elektricien

We’re hiring! Kom jij ons team versterken?

Ben (of ken) jij een loodgieter/ elektricien? Reageer, Tag en Share! De sollicitatieprocedure sluit op 31 januari 2018.

Korte omschrijving van de functie ‘Loodgieter/elektricien’:
De loodgieter/elektricien werkt mee aan de afbouw van woningen of gebouwen. Je ondersteunt de interieurbouwteams bij het plaatsen van de geproduceerde items, zoals bijvoorbeeld veranda’s, buitenkeukens, keukens of kantoormeubilair.

Je installeert en repareert installaties met waterleidingen, voor bijvoorbeeld keukens, pantry’s en airco’s. Tevens is het mogelijk dat je aan de slag gaat met de elektrische infrastructuur van een project. Je werkt secuur en hebt ook voor veiligheid.

Er wordt veelal zelfstandig gewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen van je werkzaamheden, laden van je materiaal en ook op locatie ben jij het aanspreekpunt voor de klant, werkvoorbereiding en het team van interieurbouwers.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt relevante werkervaring als loodgieter en elektricien, van woningen of gebouwen, je kunt bouwtekeningen lezen.
  • Flexibel
  • Stressbestendig
  • Representatief
  • Klantgericht en klantvriendelijk
  • Probleemoplossend ingesteld
  • Rijbewijs B

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een parttime (3 of 4 dagen per week) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Eva, middels een motivatiebrief en CV, via vacatures@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 31 januari 2018. Lees meer op de pagina vacature loodgieter/ elektricien!

 

 

 

 

https://www.intowood.nl/vacature-loodgieterelektricien