Vacature: Meubelspuiter

Functieprofiel: Meubelspuiter                                  (FT, per direct)

foto 3
Wie zijn wij?
IntoWood is een jong bedrijf, opgericht in 2012, met een team van 9 collega’s, werkzaam op diverse afdelingen. Passie voor hout staat bij ons centraal, hart voor je vak is essentieel. We bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, in binnen- en buitenland.

Binnen de organisatie wordt druk aan de toekomst gewerkt, er is veel werk te verrichten en er wordt hard aan de weg getimmerd. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, de wens van de klant voorop.

Kortom: wij bouwen aan ons bedrijf, letterlijk, want op 11 september verhuizen we naar een nieuwe locatie!

Korte omschrijving van de functie ‘Meubelspuiter’:
Je bent een ervaren meubelspuiter en beschikt over 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Ervaring als autospuiter is ook mogelijk. Als spuiter zorg je voor het voorbereiden en uitvoeren van alle spuitwerk. Affiniteit met timmerwerkzaamheden of interieurbouw is een grote pré.

Je bent secuur ingesteld en kunt zelfstandig werken.

Hoe ziet er dat uit in de praktijk?
In deze functie ga je zelfstandig aan de slag als spuiter in onze spuiterij. Je bereid de werkzaamheden voor en voert ze uit. De voorbereidingen kunnen ook in samenwerking met een van de collega’s plaatsvinden. Je houdt je ook bezig met het gronden en aflakken van meubelstukken.

Als meubelspuiter ga je aan het werk bij een groeiende organisatie die voor kwaliteit staat en levert volgens klantwensen. Je krijgt te maken met alle takken van interieurbouw: hierbij kan je denken aan de vaste meubels in huis zoals keukens, kledingkasten, boekenkasten, badkamermeubels, ensuitekasten. Het kan ook zijn dat er binnen een winkel-, kantoor- of horecaruimte ontwerpen worden geleverd. De projecten worden uitgevoerd in opdracht van particulieren, bedrijven, investeringsmaatschappijen, overheden en semi-overheden.

Wie ben jij?

– Ervaren meubel- of autospuiter, met 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
– Flexibel ingesteld,
– Secuur,
– Stressbestendig,
– Klantgericht en klantvriendelijk,
– Probleemoplossend ingesteld.
– Rijbewijs B.

Als jij mee wil bouwen aan onze toekomst, dan spreken wij je graag!
Het betreft een fulltime (37,5 uur) functie. Betrokkenheid en teamwork zijn kenmerken die jou dan ook niet vreemd zijn. Dit wordt beloond met een marktconform salaris.

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van Werner Rockx (eigenaar), middels een motivatiebrief en CV, op werner@intowood.nl. De sollicitatieprocedure sluit op 28 augustus 2015.

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.