Wij nodigen u graag uit voor onze Open dag op 20 mei

Open dag 20 mei

Op 20 mei om 12.00 uur open wij de deuren van onze nieuwe showroom! Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons bedrijf en u te inspireren op interieurgebied.

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan ons nieuwe pand. Na de verhuizing vorig jaar heeft allereerst de werkplaats een make- over gehad, zodat alle vakmensen van intoWood een in een goede en gezonde werkomgeving kunnen werken. Er zijn nieuwe machines aangeschaft, o.a. CNC frees, om de werkprocessen te optimaliseren. Ook de buitenzijde van het pand, de gevel en de tuin hebben een totale make-over gehad en er is een showroom gerealiseerd.  Dit willen wij graag met jullie delen en daarom nodigen wij u uit op onze Open Dag.

U bent van harte welkom van 12.00 uur tot 17.00 uur aan de Nijverheidsweg 13 in Etten-Leur. Kom langs en neem een kijkje achter de schermen. Heeft u vragen over uw interieurwensen dan kunt u dit op deze dag bespreken. Het intoWood staat voor u klaar.

Voor de kinderen staat er een springkussen klaar en kunnen ze een houten dinosaurus knutselen, zodat zij zich prima kunnen vermaken. Daarnaast wordt er door SMEG pizza’s gebakken.

We hopen u graag te zien op onze Open Dag.

Het intoWood Team